Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Blog
SD kártyát a sivatagban? Nem gond!
2017. 04. 20.

Extrém körülményeknek is ellenáll a Kingston Industrial microSD kártyája.

A Kingston Industrial kártyatípusnak az átlagos kártyákkal szemben már a gyártási folyamat során alapos és extrém próbatételeket kell kiállnia.
Ciklikus hőtesztnek vetik alá, a kártya -40°C és +85°C között működőképes, emellett a környezet szélsőséges páratartalmának is ellenáll, tehát nyugodt szívvel fotózhatunk rá akár a sivatag közepén vagy a Mount Everesten is, sőt, utazás előtt a repülőtéren csomagunk röntgenvizsgálata sem árthat neki.

Több száz órányi szélsőséges teszt garantálja, hogy az adataink gond nélkül és biztonságosan tárolhatók az Industrial miscroSD-n, még akkor is, ha nagy mennyiségű adatot írunk rá rendszeresen és 10.000x ki-be vesszük az eszközünkből.

 

Amint a nevében is szerepel a gyártó elsősorban ipari felhasználásra szánja a termékeket, legyen szó egy gyártósori kameráról vagy akár a nyári melegben a tűző napon parkoló autó GPS memóriakártyájáról, a Kingston Industrial megbízható társunk lesz. Nem csak szélsőséges környezetben teljesít remekül a kártya, de akkor is működőképes marad, ha például kirántjuk a zsebünkből és egy kád vízben landol, a vizállóságot 30 percre garantálja a gyártó 1 méteres vízbe merítve.

Ellenáll a vibrációnak, így bátran tehetjük akciókamerába vagy akár egy drónba, ahol fontos a sebesség, főleg nagy videofájlok esetében.

A Kingston Industrial Temperature microSD sebességi osztálya UHS-I Class U1, amely 90 MB/mp-es olvasási és 45 MB/mp írási sebességet jelent (kivétel ez alól a 8 GB-os verzió, mely legfeljebb 20 MB/mp-es írásra képes, amihez SD adaptert is ad a Kingston.) Folyamatos képrögzítés esetén nagyobb felbontásokat is választhatunk lag nélkül és a nagy adatbázisok átmozgatása is gyorsan megy vele.

Elérhető 8, 16, 32 és 64GB-os tárolókapacitással, FAT32, a 64GB-os esetében exFAT formátumban.
Minden kártyára 5 év garanciát vállal a Kingston, és már 4000Ft körül elérhető a 8GB-os verzió.

– Kovács Zsolt –


Hasonló bejegyzés:
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk