Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Hírek
Cégünk Bisnode „AA – Creditworthy” minősítést kapott
2016. 05. 18.

A Computer Pont Informatikai Kft. 2015-ben elnyerte a a Bisnode Hungary Kft. “AA – Creditworthy” minősítését, melyet a pénzügyileg legstabilabb cégek kapják!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 1,75 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

http://www.bisnode.hu/penzugyileg-megbizhato-cegek/897fe97b-699c-4fcd-8339-a83fa42abf57

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is büszkén állíthatjuk, hogy a Computer Pont Informatikai Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.


Webáruház
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk