Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Blog
Genius SP-HF2020 – TV nézéshez kifejezetten ajánlott!
2016. 05. 18.

Új rovatot indítottunk, Roberto tesztel címmel.

Homonnai Robi barátunk, alias Roberto egy régi kedves vásárlónk, aki komoly műszaki és esztétikai érzékkel van megáldva, így bátran kérjük fel időről időre, az üzletünkben található és megvásárolható eszközök kipróbálására, tesztelésére. Ezekről az eszközökről Roberto elmondja a szubjektív véleményét és tapasztalatait, melyet megosztunk olvasóinkkal.

Első teszt alanyunk a Genius, SP-HF2020 sztereo digitális 4 utas hi-fi hangszórói

Nos, a hangfal remek, meglepően kicsi (nagyobbra számítottam) ehhez képest a 25m2-es nappalit rendesen betölti. A 3 EQ-ból a deepbass-szal érhető el a legjobb eredmény, akár filmnézés akár zene hallgatás a cél. Film közben nincsen halk beszéd hangos zene effektus, mert az 5.1 csatornát köszönhetően a 4 utas kialakításnak szépen lekeveri. Mozizáshoz is nagyon jó, több filmbe is belenéztem. Alapzaja gyakorlatilag nincs gondolom az optikai csatlakozásnak köszönhetően. Összességében azt kaptam amit vártam
SP-HF2020
Az összeszerelés minősége példás. Nem recseg, nem ropog, nem rezonál a fa burkolatnak köszönhetően pedig az akusztika kellemes. Maximális vagy a közeli hangerőn minimális torzítás tapasztalható, hozza kategóriája szintjét. A távirányító pontos és könnyen reagál viszont elég kicsi, így könnyen el lehet felejteni hova tettük le. Hogy negatív tulajdonságot is említsek bár ez szubjektív, megszokást igényelhet: – Nincs hangerő állapot visszajelzés – Sötét környezetben (pl. filmnézés) erősen kék színű világító ledek, számszerint egyszerre három. (EQ, Digitális és működés visszajelző) A gyártó állítása szerint a TV készülékek lapos és unalmas hangzását hivatott leváltani a Genius SP-HF 2020, ehhez mérten a célnak tökéletesen megfelel. Véleményem szerint továbbra is ajánlott vétel zenehallgatáshoz TV/filmnézéshez egyaránt.

A termék webáruházunkban is elérhető: Genius SP-HF 2.0 2020 V2 fadobozos

Gyártói specifikációk:
RMS (Watts): 60
Signal-to-Noise Ratio: 85dB
Frequency Response: 50~20K Hz
Treble/EQ: 3
Volume Control: YES


Hasonló bejegyzés:
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk