Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Blog
Csapj le rá! AULA Be Fire gamer billentyűzet
2016. 06. 23.

Roberto ezúttal az AULA Be Fire Gamer billentyűzetét vitte el magához egy hétre…

Már a kicsomagoláskor érezhető, hogy nem egy átlagos billentyűzettel van dolgunk. A gyártó állítása szerint egy vérbeli gamer billentyűzetről van szó és ez nagyon úgy tűnik, hogy igaznak is bizonyul. A doboz kibontását követően az árulkodó jelek is erről tanúskodnak: 8db cserélhető gaming billentyűt is rejt a doboz, amelyet tetszés szerint igényeinknek megfelelően egy egyszerű mozdulattal kicserélhetjük az adott billentyűre. Ehhez egyébként egy segédeszközt is kapunk, így tehát ez könnyedén sikerül mindenkinek. Az egész billentyűzet elég masszív, modern dizájnja van szép kidolgozással.

aula_be_fire

Kellemes meglepetés, hogy akár három fokozatban állítható a háttérvilágítás (halvány, erős és pulzáló illetve kikapcsolt) ez sokaknak nagyon fontos szempont lehet. Kényelmes rajta a gépelés, rendkívül halk, szinte mintha ott sem lenne. Egyáltalán nem csattog, melléütés vagy félregépelés a közel egy hét használat alatt egyszer sem fordult elő. Windows 10-zel teljesen kompatibilis, kezeli az aktuális zenelejátszót. Gamer billentyűzetről lévén szó, van egy gaming mód is akár, ami letiltja a Windows gyors gombokat.
Olyan csúszásmentes talppal rendelkezik – és ez tényleg így is van -, hogy a legsimább felületen sem mászik el a billentyűzet a kezünk alól, ami egy igazán átszellemült játék közben, lássuk be nem rossz tulajdonság.

Végül pedig érdemes szót ejteni a lézer gravírozott billentyűkről ami vélhetően nem fog lekopni huzamosabb használat eseten sem, ami ugyebár csak a gyakorlatban derül ki igazán..
Egy hét használat után ki merem jelenteni, hogy aki egy vérbeli „gamer” billentyűzetet keres emberi áron, annak ez tökéletes választás lesz.

Webáruházunkban még van pár darab: Klikk ide

megnevezés:  AULA Be Fire Gaming világítós billentyűzet
csatlakoztathatóság: USB
operációs rendszer: Windows 98SE/ME2000/NT/XP/Vista/7TM/8/10
súly: 689 g
méret: 458.5(L) x 190(W) x 30(H) mm
kábelhossz: 125 cm
egyéb: magyar kiosztás, fekete szín, 6 multimédia gomb


Hasonló bejegyzés:
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk