Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Hírek
Tájékoztatás a koronavírus helyzet kapcsán
2020. 03. 18.

A koronavírus-járvány miatt sokféle intézkedés került és folyamatosan kerül bevezetésre nem csak nálunk, de országszerte. Alkalmazkodunk a járványügyi hatóságok és a kormányzat által meghirdetett intézkedésekhez, melyek változásait folyamatosan követjük. Mindezek célja, hogy a potenciális fertőzésveszélyt csökkentsük és lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk munkatársaink és partnereink egészségének megóvását.

Személyes kiszolgálás:
– alkalmazkodva a legfrissebb hatósági korlátozáshoz, személyes kiszolgálás 2020. március 17-től hétköznaponként 8:30 – 15.00 közötti időszakban lehetséges, visszavonásig.
– ez a korlátozás vonatkozik minden személyes ügyintézést igénylő eseményre: számla kiállítására, annak kifizetésére, az áru átvételére és szervizes ügyintézésre, de még technikai jellegű érdeklődésre is.

Egészségünk védelmének érdekében tisztelettel arra kérünk mindenkit, hogy készpénz fizetés helyett rendeljen weben és fizessen azonnali előre átutalással!
A szervizbe hozni kívánt eszközt, hibás termékeket becsomagolva, fertőtlenítve kérjük behozni.
Kerüljünk minden fizikai érintkezést (például kézfogás), tartsunk lehetőleg legalább 1 méter távolságot és minimalizáljuk a beszélgetéseket!
A fentiek mindannyiunk érdekeit szolgálják, az együttműködést köszönjük.

Természetesen webáruházunk továbbra is éjjel-nappal várja a látogatóit a webshop.computerpont.hu címen.

Elérhetőségeink:

E-mail: help @ computerpont.hu
Telefon:
Üzlet: +36 46 507-810
Szerviz: +36 46 507-811
Iroda: +36 46 898-275


Webáruház
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk