Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Vállalati informatika
Teljes körű informatikai szolgáltatást kínálunk intézmények és a KKV szektor részére, az IT stratégia kialakítástól az eszközbeszerzésen át az informatikai infrastruktúra megvalósításáig

Céges, intézményi és közbeszerzések
Nagy hangsúlyt fektetünk cégek, közintézmények, állami intézmények, iskolák informatikai beszerzésének teljes körű lebonyolítására az árajánlatkéréstől és pályáztatástól, a szállítási-, és keretszerződések megkötésén át a fizetési módok meghatározásáig, legyen szó egy konkrét projektről vagy akár folyamatos szállításról.

Átalánydíjas karbantartás
Velünk szerződve, rendszergazdai feladatokat látunk el cégénél, intézményénél, melynek keretein belül állandó informatikai segítséget nyújtunk, biztosítjuk a folyamatos és zavartalan működést és rendszerfelügyeletet. A felmerülő hibákat elhárítjuk a helyszínen vagy akár távsegítséggel.

Hálózatépítés, rendszerintegráció
Felmérjük, megtervezzük, kivitelezzük informatikai hálózatát, legyen szó struktúrált LAN vagy vezeték nélküli WiFi hálózatról. Kidolgozzuk az IT startégiát, rendszerbe illesztjük, telepítjük számítástechnikai eszközeit, szoftvereit.
IT fejlesztés pályázati forrásból, uniós támogatással

Vállalata, cége pályázati igényeinek eleget téve, olyan komplex és mindenre kiterjedő megoldásokat kínálunk, melyek az összes lehetségesen felmerülő tevékenységet és elvégzendő feladatot lefedik, a formai és tartalmi követelményeknek tökéletesen megfelelő árajánlat elkészítésétől, a pályázatíró partner bevonásán át, a konkrét szállításig és üzembe helyezésig.

Aktuális pályázatok:
Vállalkozások komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseinek támogatása (GINOP-3.2.2.)
Az új Uniós pályázati kiírások vissza nem térítendő támogatással segítik a vállalkozások szoftver beruházásait.
Kérdés, kérés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken.

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A “vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk