Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Új weboldalt vagy egyedi szoftvert szeretne?
Domain regisztráció, tartalomkezelő rendszerre épülő honlapok, reszponzív weboldalak, web alapú platformfüggetlen szoftverfejlesztés, adatbázis kezelés, adatbázis feldolgozás

Egyedi szoftverfejlesztés
Web alapú platformfüggetlen szoftverfejlesztés – bárhonnan bármilyen internetes kapcsolattal rendelkező eszközről elérhető A rendszer használatának nem lehet akadálya a különböző operációs rendszerek közötti átjárás. Bármilyen eszközön – akár okos telefonon is – telepítés nélkül használható, mindössze internet-böngésző megléte szükséges

Honlapkészítés
Tartalomkezelő rendszerre épülő honlapok készítése, melyekkel korlátok nélkül szerkesztheti a weboldal tartalmát, mindenki által könnyen kezelhető, saját adminisztrációs felülettel. Nemcsak a weboldalt készítjük el, hanem domain regisztrációt, levelezést és tárhelyet is biztosítunk. Az általunk elkészített weboldal reszponzív, azaz mobilon és táblagépen is jól olvasható.

Adatbázis kezelés
Adatbázisban tárolt adatok kezelése, adatkapcsolatok, adathalászat SQL adatbázis lekérdezések, rendszerek közötti fordítások, Adatbázis feldolgozások: MySQL, Microsoft SQL, XML, DBF, TXT, XLS... szinte bármilyen formátumú adatot képesek vagyunk értelmezhető formátumban rendelkezésre bocsátani. Adataiban több lehetőség rejlik, mint gondolná!
Vállalatirányítási rendszerek, ERP, CRM rendszerek, számlázó és készletnyilvántartó programok

Tapasztalatokkal rendelkezünk különféle számlázó és készletnyilvántartó, ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, és a már meglévő rendszerbe való integrálásával. Egyedi szoftverfejlesztések során ezekből a rendszerekből adatokat, információkat tudunk megjeleníteni az interneten, valamint automatizált folyamatokat tudunk létrehozni, vagy akár számlázó és webáruházát összekötni.

 

Kérdése van szoftver- és honlapfejlesztéssel kapcsolatban?
Szoftver- és honlapfejlesztés
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A „vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk