Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Önnek miben segíthetünk?
Minőségi munka, kiválóan felszerelt szerviz, azonnali cserealkatrészek, gyakorlott és állandóan frissülő tudással rendelkező szakemberek, kiszámítható és tervezhető árak

Jól felszerelt szakszerviz
Szervizünkben olyan eszközök segítik munkánkat, melyek nem csak könnyebbé és gyorsabbá teszik az elvégzendő feladatokat, hanem speciálisan magas minőséget is biztosítanak, legyen szó akár egy egyszerű csavarhúzóról, egy digitális multiméterről, vagy akár egy forrasztóállomásról

Szakértelem, tapasztalat
Szervizünk jól felszerelt, a lehetőségeink eszközök tekintetében szélesek, munkatársaink tudása és tapasztalata állandóan frissül. Az évente megjavított több száz számítógép és laptop mellett van módjuk újabb és újabb készülékeket, szoftvereket tesztelni a saját gépeinken, hogy mindig a legfrissebb tudással láthassanak neki egy hibás készülék megjavításához

Előre kalkulálható árak
Szervizünk előre kalkulálható árakkal dolgozik, vagyis árajánlatot teszünk még a javítás vagy vírusirtás előtt, hogy ügyfeleinknek legyen lehetősége eldönteni, hogy vállalják-e a felmerülő költségeket. Új alkatrészek esetleges cseréje esetén, az üzletünkben található áraink lehetnek útmutatóak.
Számítógép szerviz, laptop, notebook javítás.

Szervizünkben mindennapi feladataink közé tartozik, az új, egyedi személyre szabott asztali számítógépek összeszerelése, gyártása, PC-k, hordozható számítógépek, laptopok bővítése tesztelése, telepítése személyes igények szerint. Hardver, szoftver hibaelhárítás, alkatrészcsere, processzorhűtő csere, kompresszoros tisztítása. Notebook kijelzőcsere, töltőcsatlakozó javítás, forrasztási munkák, zsanér, fedlap csere, notebook billentyűzetcsere, notebook gyorsítás, hűtés javítás, pasztázás.

Hálózati eszközök, routerek személyre szabott beállítása, jelszóvédelemmel ellátva. Adatmentés, adathelyreállítás, adatvédelem, levelezés beállítás, levelezés mentés, adatintegráció. Vírusirtás, trójai és kémprogram eltávolítás, vírus adatbázis frissítés, vírusvédelmi rendszerek telepítése. Windows, Linux, OSX operációs rendszerek, irodai programcsomagok, Office személyre szabott telepítése, LCD monitorok javítása, lézernyomtatók tisztítása, javítása.
Szeretné, hogy megjavítsuk meghibásodott eszközét?
Szerviz
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A „vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk