Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Informatikai eszközre van szüksége?
Széles árukészlet, nagy fokú eszközismeret, számítástechnikai tapasztalat, egyedi informatikai lehetőségek, emberközpontú megoldások, testre szabott lehetőségek

gazdag árukészlet
Üzletünk rendkívül nagy választéka biztosítja az azonnali vásárlás lehetőségét, legyen szó akár a mindennap használatos kábelekről, egyedi informatikai kiegészítőkről, számítógép részegységekről vagy akár komolyabb rendszereszközökről.

Szakértelem, tapasztalat
Szaküzletünknél a széles árukínálat egyben nagy fokú eszközismeretet, tapasztalatot és informatikai jártasságot is jelent. Munkatársainknak sok éves számítástechnikai gyakorlata van, mellyel hasznos és megalapozott tanácsokat nyújthatnak.

Személyre szabott megoldások
A sok éves tapasztalat, mellyel kollégáink rendelkeznek, komoly előnyt jelent abban, hogy megfelelő segítséget tudjunk nyújtani az eszközválasztások során. Igyekszünk felmérni az igényeket, hogy azokat, a lehetőségekhez igazítsuk.
Számítógép, számítógép alkatrész, notebook, laptop, nyomtató, kellékanyag, kiegészítő azonnal, raktárról!

Cégünk számára mindig is az ügyfél igényei voltak a legfontosabbak, hogy barátságos, családias környezetben szakértő segítséget tudjunk nyújtani, és olyan személyre szabott megoldásokat kínáljuk, melyek maximálisan kielégítik az igényeket, és egyben alkalmazkodnak a lehetőségekhez is. Széles árukészletünk hozzásegít a legjobb választáshoz és az azonnali vásárláshoz.

Személyesen és emailben is van lehetőség arra, hogy a leendő vevők kérdezzenek, és több ajánlatot is kapjanak, melyeket szükség esetén részletesen is megindokoljuk. A készülékek átadása utána sem hagyjuk cserben partnereinket, hiszen az eszközök használatával kapcsolatban is adunk tanácsokat vagy segítjük az egyedi beállításokat, valamint okos kiegészítőket is javaslunk, hogy a munka, vagy az otthoni szórakozás még élvezetesebb és könnyebb legyen.

Számunkra fontos az elégedettség és a vásárlói visszajelzés, melyeket mindig szívesen várunk és fogadunk. Hasznos tanácsaival és észrevételeivel Ön is segítheti munkánkat, melyeket mi minden esetben értékelünk. Segítse Ön is vállalatunk működését, legyen a társunk, legyen részese Ön is a mindennapi munkánknak!

Kérdése van?
Szaküzlet
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A „vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk