Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Informatikai fejlesztések pályázati forrásból - GINOP 3.2.2
Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása. Fejlesszük együtt cége informatikai hátterét.

Teljes körű pályázati ügyintézés és támogatás
Nem kell vesződnie a pályázatírással járó nehézségekkel! Partnercégünk vállalja a teljes lebonyolítást, után-követéssel együtt. Kézben tartjuk a határidőket, a beküldendő dokumentumokat, valamint minden más adminisztratív terhet, ami egy pályázat velejárója. Segítjük partnereinket plusz 5% vissza nem téritendő támogatáshoz jutni a GINOP 3.2.1 program keretein belül!

Számítástechnikai eszközbeszerzés, szállítás, üzembe helyezés
Gondot fordítunk arra, hogy megismerjük cége igényeit, felmérjük, hogy melyek azok a területek amik fejlesztésre szorulnak. A számítástechnikai kereskedelemben és a pályázati feltételeknek megfelelő beszállításban szerzett kimagasló tapasztalatunk a garancia a gördülékeny együttműködésre!

Egyénre szabott honlapok, webáruházak és vállalatirányítás
A pályázat lehetőséget biztosít modern háttérrel rendelkező honlapok, webáruházak, felhőalapú vállalatirányítási rendszerek beszerzésére is. Cégünk kiemelten foglalkozik több összetevőből álló online rendszerek megvalósításával. Elkészítjük online számlázóval és fizetési felülettel ellátott webáruházát, automatizáltan ügyfeleket szerző marketingrendszerét.
Általános tudnivalók

Ki pályázhat?
Magyarországon – de nem Budapesten, vagy Pest megyében –  székhellyel, telephellyel, vagy fiókteleppel rendelkező, ott minimum 1 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások, melyeknek 2015. évben az átlagos statisztikai létszáma legalább 2 fő volt.

Mire lehet pályázni?
Számítógép konfigurációk, szoftverek, hálózati eszközök, informatikai és információbiztonsági tanácsadás
Honlap, webáruház, CRM (ügyfélkapcsolat kezelő) rendszer, ERP (vállalatirányatási) rendszer

Mekkora a támogatás intenzitása és mértéke?
Vissza nem térítendő támogatás: max. 35-40% (segítünk az 5% plusz intenzitás megszerzésében)
Visszatérítendő támogatás: max. 50%
Önerő: min. 10-15%

A támogatás pontos mértéke a vállalkozás adatai és korábbi teljesítménye alapján számítható ki. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kiszámoljuk milyen összegre pályázhat!

Ön milyen fejlesztéseket valósítana meg?
GINOP 3.2.2 Pályázat
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A “vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk