Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Miért fontos az IT biztonság?
A külső rosszindulatú támadások, hackelések, vírustámadások mellett, a véletlen hibákból eredő adatvesztés komoly információbiztonsági kockázatokat rejt

Információbiztonsági audit
Belső, partneri audit – tanácsadás, felkészítés, információbiztonsági szabályzat készítése. Kormányzati intézmények részére segítségnyújtás az információbiztonsági törvény, röviden IBTV előírásainak megfeleléséhez. Kockázatelemzés készítése. Adatvagyon leltár elkészítése.

Vírusvédelem
Ma már nem elég az online biztonsághoz, hogy nem nyit meg ismeretlen leveleket vagy nem szörföl gyanús weboldalakon. Szakértő csapatunk megtalálja a legjobb megoldást, hogy adatai, emlékei és az egész számítógépes rendszere biztonságban legyen.

Etikus hackelés
Felmérjük számítógépét, számítógépes hálózatát, adatainak sérülékenységét. Megtaláljuk azok gyenge pontjait, hogy megoldási javaslatokat tegyünk adatai, rendszere védelme érdekében.
Informatikai biztonsági audit Informatikai biztonsági szabályzat

Az informatikai biztonsági szabályzat kialakítása és annak megfelelő üzemeltetése kulcsfontosságú egy modern szervezet számára. Az információbiztonsági audit célja, hogy azonosítsa a kockázatokat, veszélyforrásokat, amelyek a szervezet biztonságos működését befolyásolják, továbbá azokat a hiányosságokat, melyek egy már kialakított és bevezetett biztonsági rendszer működtetése kapcsán lépnek fel.

A kockázatfelmérést követően tisztábban láthatóak a hiányosságok, melyekre számos kockázatcsökkentő módszert tudunk javasolni figyelembe véve a kockázat valószínűségének bekövetkezését. Az informatikai körülmények állandó jellegű változásait szintén figyelembe kell venni, ezért a kialakított szabályzatrendszert is időnként felül kell vizsgálni. Ilyen jellegű ellenőrzéseket és kisebb módosításokat is IT biztonsági audit formájában végezzük el.

További információért keresse IT biztonságtechnikai auditor munkatársunkat: Krusó Krisztián

Kérdése van IT biztonságtechnikai szolgáltatásainkkal kapcsolatban?
IT biztonság
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A „vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk