fbpx
Computer Pont logo zoldfeher

Informatikai hálózatépítés

Wifi és vezetékes informatikai hálózatépítés

Növeld vállalkozásod hatékonyságát intelligens hálózati megoldásokkal!

HÁLÓZATTERVEZÉS

Optimális rendszerigény felmérése, a szükséges adatátviteli sebesség és a terület egyedi sajátosságainak, valamint méretének megismerése. A felhasználni kívánt eszközök és szoftverek integrálási lehetőségeinek vizsgálata az informatikai hálózat kiépítés meghatározásához.

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Informatikai hálózatok kiépítése (UTP/LAN, optikai és wifi hálózatok), kábelezés, fali csatornák elvezetése, csatlakozók, aljzatok, megfelelő mennyiségű végpont felszerelése és a munkaállomások bekötése.

HÁLÓZAT ÜZEMELTETÉS

Hálózati rack szekrények rendezése, router, modem és access pointok üzembe helyezése és beállítása, a teljes rendszer konfigurálása. Már meglévő hálózatok átvizsgálása, mérése, bővítése, fejlesztése. Wifi hatósugár kiterjesztése, jelerősség növelése.

ELŐNYÖK

A megfelelő, stabil wifi és vezetékes hálózat megléte biztosítja a gyors internetsebességet, több eszköz csatlakoztatását sebességcsökkenés nélkül. Lehetővé válik az adatok biztonságos megosztása, akár nagyobb fájlok távoli elérése és letöltése.

JÖVŐBIZTOS MEGOLDÁS

Az innovatív hálózatok rugalmasságuk, fejleszthetőségünk miatt képesek tartani a versenyt a technológia változásaival. Használatuk megbízható, kiszámítható, gyorsabb munkavégzést és jelentős kényelmet biztosít

Vedd fel velünk a kapcsolatot 1 perc alatt!

Az űrlap kitöltése után kollégánk 1 munkanapon belül jelentkezni fog a megadott elérhetőségek valamelyikén! 

Informatikai hálózatépítés

Hogyan dolgozunk?

01

Kapcsolatfelvétel

A projekt részleteink egyeztetése: igények, lehetőségek, egyedi sajátosságok felmérése. Eszközök, szoftverek, rendszerszükséglet, sebesség és területi tulajdonságok elemzése.

02

Helyszíni felmérés

A kiépítendő hálózat környezetének, infrastrukturális adottságainak személyes, helyszíni, szakembereink által történő vizsgálata. 

03

Tervezés

A felhasználni kívánt valamennyi eszközök típusának kiválasztása, azok pontos elhelyezése, hálózati topológia kialakítása, és a teljes kábelezési terv elkészítése.

04

Árajánlat

A megadott igények, kiválasztott eszközök, felhasznált kábelek és egyéb szükséges paraméterek alapján részletes árajánlatot készítünk, amely valamennyi kiszámlázásra kerülő tételt tartalmazza.

05

Kivitelezés

Kábelezési munka, nyomvonalépítés, eszközös felszerelése, beüzemelése, a hálózat konfigurálása, tesztelése és dokumentálása. Azaz elkészül a teljes informatikai hálózat kiépítés.

06

Üzemeltetés

Igény szerint a továbbiakban: a rendszer karbantartása, eszközök frissítése, biztonsági funkciók ellenőrzése és probléma esetén hibaelhárítás.

Teljeskörű informatikai hálózat kiépítés

Hálózatépítés során már minket választottak:

Hálózatépítés során használt eszközök

Informatikai hálózatépítés

Kapcsolatfelvétel

Az űrlapunk kitöltése után munkatársunk 1 munkanapon belül jelentkezni fog!

További elérhetőségeink:

Computer Pont logo

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.