Webáruház

Szaküzlet

Szerviz

Szoftver- és honlapfejlesztés

IT biztonság

Vállalati megoldások
Így készülnek a jó árajánlatok
Gondot okoz a kifogástalan árajánlat beszerzése? Esetleg fontos, szigorú és kihagyhatatlan elvárásoknak, kitételeknek kell megfelelni?

Pontosság
Pályázati dokumentációkban nagymértékű figyelmet kell fordítani az ajánlatkérő által meghatározott formai követelményekre. Ha bármi hiányzik ez akár a pályázat teljes bukását jelentheti.

szakértelem
A kiadott árajánlatok összes tételét mi magunk szerezzük be, szállítjuk le, a beüzemelést és szervízelést is a mi munkatársaink végzik.

Figyelem
Minden beérkező megkeresést egyedileg kezelünk a gyors és kifogástalan eredmény érdekében. A napi rutinnak köszönhetően a legkomolyabb árajánlatok szakszerű elkészítését is néhány napon belül el tudjuk végezni.
Minden egy kalap alatt

A Computer Pont Informatikai Kft. mögött egy szakértő csapat áll. Már több éve nap mint nap nem csak az informatika területén dolgozunk, hanem ehhez kapcsolódóan szerteágazó feladatokat látunk el.

Ilyenek például:

  • árajánlatok-ellenajánlatok kidolgozása, készítése
  • informatikai eszközök rendelése, beszerzése, szállítása és összeállítása
  • szükséges informatikai szolgáltatások felmérése
  • teljeskörű pályázati ügyintézés és támogatás

Ezek a feladatok különleges szaktudást, odafigyelést, tapasztalatot és rengeteg háttérmunkát igényelnek, mi ezeket hibátlanul igyekszünk produkálni.

Tökéletes árajánlatot szeretne?
Árajánlatkérés
Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Cégnév (nem kötelező):
Telefonszám:
Miben segíthetünk?
Captcha - kérem rajzoljon egy téglalapot:
Böngésző nem támogatja

Rólunk mondták

Több, mint egy évtizedes üzleti kapcsolatban állunk a Computer Pont Kft.-vel, amely időszaka alatt végig jellemző volt a magas színvonalú informatikai támogatás társaságunk részére, teljes körű rendszergazdai feladatokat ellátva mind hardveres, mind szoftveres területen.

Koch Péter
ügyvezető igazgató
Húscentrum Kft.


2002 óta vagyok üzleti kapcsolatban a Computer Pont Informatikai Kft-vel. Egy ilyen hosszú távú kapcsolat alapvető ismérve a bizalom. Megbízhatom a cég informatikai szolgáltatásainak korrektségében, minőségében, hogy a legjobb megoldásokat ajánlják az adott feladat elvégzéséhez.

Bordás István
kulturális szakértő


A Computer Pont legnagyobb erőssége a vevőközpontúság és a szakmai tudás. A „vevő az első” elv itt nem elmélet, hanem gyakorlat. Az már csak a hab a tortán, hogy a bolt hangulata családias, a vezetővel a kapcsolatom már-már baráti.

Dr. Palotás Árpád Bence
dékán
Miskolci Egyetem

Kapcsolat
Szolgáltatásaink
Információ
Rólunk